Dirk Kuyt showt zijn nieuwe vrouw: "Moet zij ook wel aan wennen"

Dirk Kuijt
Dirk Kuijt Foto: © BSR Agency

Dirk Kuyt en zijn kersverse vrouw Kate Ruinemans hebben voor het eerst een boekje open gedaan over hun relatie. De twee stapten afgelopen december in het spreekwoordelijke huwelijksbootje.

De oud-voetballer gaf samen met zijn vrouwe een interview aan RTL Boulevard. Dit was omdat Kuyt meedoet aan het Videoland-programma Life After Football Footvolley Curaçao. In deze serie gaan oud-profvoetballers met elkaar de strijd aan in een voetvolley-toernooi. Andere spelers die meedoen zijn onder anderen Ryan Babel, Eljero Elia, Jeremain Lens, André Ooijer, Ron Vlaar, Ryan Donk en Gianni Zuiverloon.

In de serie wordt Kuy fanatiek gesupport door zijn vrouw. Ik heb Dirk natuurlijk niet echt zien spelen, dus het is heel leuk om hem eindelijk in actie te zien”, vertelt Kate. Ook weet ze hoe fanatiek en gedreven haar echtgenoot is. “Die winnaarsmentaliteit zie ik natuurlijk in heel veel dingen thuis, maar heb ik nooit op het veld gezien. Het was superleuk om hem eindelijk in actie te zien.”

De voormalig speler van ondere andere Feyenoord en Liverpool geeft aan dat hij altijd wil winnen en dat hij daarom soms iets te fanatiek is. "Daar moet zij ook wel aan wennen. Ook bijvoorbeeld thuis met spelletjes", legt hij uit. Dat wordt bevestigd door Ruinemans. “Met Monopoly, of met Mens Erger je Niet. Ook wel valsspelen hoor, soms, maar dan ben ik er heel snel klaar mee. Kom op, het moet wel leuk zijn. Maar het heeft hem wel gebracht wat hij allemaal heeft bereikt. Dus dat is heel mooi om te zien”, besluit ze.

Lees meer:
0 reacties