Lee Towers bedreigd door voetbalfans: "Ze zouden dingen gooien"

Lee Towers bij de huldiging van Feyenoord
Lee Towers bij de huldiging van Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Lee Towers zou vorig seizoen optreden bij de wedstrijd tussen FC Volendam en Feyenoord. Er is echter besloot om een streep door het optreden te zetten.

Dit zegt Jan Smit in de serie over zijn voetbalclub FC Volendam. Towers zou in de rust van de wedstrijd op de middenstip van het Kras Stadion gaan zingen. "Wij hadden Lee Towers. Die zou de middenstip doen", vertelt Smit in het programma 'Volendam, een dorp in de Eredivisie'. "Het is bedoeld om de gastvrijheid van Volendam te laten zien. Een gebaar naar de tegenpartij."

"En toen kwam er zoveel weerstand", vervolgt Smit. "Dat ze dingen zouden gooien, dus toen heb ik hem opgebeld..." Towers zingt namelijk regelmatig bij wedstrijden van Feyenoord in De Kuip en brengt dan You'll Never Walk Alone of het clublied van de Rotterdammers ter gehore. In plaats van Towers werd Henk Dissel gebeld, die vorig seizoen optrad tijdens FC Volendam - Feyenoord. "Ja, dat is heel triest en helaas de realiteit van vandaag", verzucht Towers zelf tegenover Story.

Lees meer:
0 reacties