Lee Towers haalt hard uit naar VI-trio: "Beetje respect mag wel"

Lee Towers bij de huldiging van Feyenoord
Lee Towers bij de huldiging van Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Lee Towers kan de grappen die het trio van Vandaag Inside over hem maakt niet waarderen. Dat vertelt de zanger tegenover De Telegraaf.

Onlangs liet Towers weten dat hij dit jaar voor het laatst optreedt bij de Marathon van Rotterdam. Wel gaf hij aan dat hij voor Feyenoord blijft optreden. Volgende week doet hij dat ook bij de bekerfinale tegen NEC.

Bij Vandaag Inside worden er vaak grappen over de voormalig kraanmachinist gemaakt. De zanger kan dat echter niet waarderen. "Die jongens zijn zo respectloos." Dat mensen gekwetst worden door het trio vindt hij dan ook niet meer verrassend. "Dat is hun verdienmodel, weet je, ze gooien iedereen voor de bus. En dan zitten ze nog te geinen ook."

Toch denkt hij dat het niet snel zal veranderen bij het VI-trio. "Ze hebben geen respect, maar ze gooien elkaar ook voor de bus, hè." De zanger verwacht iets meer waardering van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. "Ik heb geen kapsones. Maar ze mogen voor mijn status, wie ik in Nederland ben, best een heel klein beetje respect hebben."

Lees meer:
0 reacties