Leonne Stentler over zwanger worden: "Klooien we zelf beetje aan?"

Leonne Stentler
Leonne Stentler Foto: © Pro Shots

Leonne Stentler leerde zeven jaar geleden, op een verjaardagsfeest van een vriendin, haar vriendin Shannice kennen. De twee zijn er nog niet helemaal uit of ze kinderen willen, zo is Stentler eerlijk in een uitgebreid interview met Mezza.

"Na mijn carrière had ik het even nodig om echt te feesten, om dat ook mee te maken", blikt de voormalig voetbalster terug. "En toen zag ik Shannice. Nou ja, heel eerlijk: het was de tweede keer dat ik haar tegenkwam. Maar de eerste keer was ze zo dronken, dat ze niet meer wist wie ik was. Ik maakte dus geen enkele indruk op haar, maar gelukkig de tweede keer wel."

Shannice heeft een paar vriendinnen die elk moment kunnen bevallen. "En we passen regelmatig op een kindje dat vier maanden is. De biologische klokken tikken, maar we zijn er nog niet over uit of we zelf kinderen willen. We willen wel, maar hebben allebei niet de behoefte zwanger te zijn. En gaan we dan naar een kliniek, of klooien we zelf thuis een beetje aan? Ik ben 38, Shannice is 29."

"Als ik met een man was geweest, hadden we nu misschien wel gezegd: we proberen het gewoon, kijken of het lukt. Dat ligt nu iets anders. We denken erover na, maar we hebben pas 75 procent van alle antwoorden. En we willen eerst het hele plaatje rond hebben", zo geeft Stentler aan. Dankzij Shannice leert de oud-international het goede leven leert kennen en waarderen. "Ik had het er onlangs met vriendinnen over met wie ik in Bilbao was, voor de vrouwenfinale in de Champions League. Trouwens, daar zit dan gewoon 40.000 man in het stadion hè, bij een vrouwenvoetbalwedstrijd. Hoe gaaf!"

Stentler besluit: "Maar we aten daar lekker tapas en toen vertelde ik dat ik dat vanuit huis helemaal niet ken. Bij ons was eten niet bijzonder, wij gingen ook alleen op vakantie naar een restaurant."

Lees meer:
0 reacties