Leontine Ruiters staat open voor nieuwe man: "Het gaat om gevoel"

Leontine Ruiters
Leontine Ruiters Foto: © Orange Pictures

Nadat Leontine Ruiters (56) vier jaar geleden van Marco Borsato (57) scheidde, heeft ze geen langdurige vaste relatie meer gehad, enkel kortstondige.

In de podcast Lon & Leo laat ze weten soms te daten. "Het is heel raar. Je voelt je ook wel weer een beetje een soort van puber. Het voelt nu steeds meer dat ik denk: als er iemand op mijn pad komt dan is het mooi. Ik geloof dan ook wel een beetje in het lot. Wat ik ook denk is ik denk niet dat vrouwen een langer verlanglijstje hebben, voor mij moet het meteen een klik zijn. Er moet iets ontstaan waarvan je denkt dit is anders. Het gaat om gevoel.

Leontine was jarenlang samen met Marco Borsato. Hij wordt beschuldigd van wangedrag. Een deel van die aantijgingen - die zouden zijn gebeurd tijdens talentenshow The Voice of Holland - werd in maart geseponeerd door het Openbaar Ministerie vanwege gebrek aan bewijs.

Lees meer:
0 reacties