Lil Kleine over incident met Jaimie: "Heb haar uit de auto getrokken"

Afgelopen vrijdag kwam de documentaire Jorik, over het leven van Lil Kleine ,uit. De rapper is in de docu eerlijk over zijn relatie met Jaimie Vaes en de vermeende mishandeling.

De mishandeling kwam naar buiten nadat videobeelden door Vaes zelf waren gelekt. Daarop is te zien hoe Lil Kleine zijn toenmalige partner Vaes uit de auto trekt. Het lijkt erop alsof hij haar hoofd tussen de autodeur klemt. Hij zat twee weken in voorlopige hechtenis en nadat Lil vrij kwam, is hij gevolgd door filmmakers Sascha Visser en Nick Hoedeman.

In de docu vertelt Jorik Scholten zijn kant van het verhaal over het beruchte incident. Volgens hem waren ze allebei onder invloed. "Ik heb haar uit de auto getrokken en daardoor ben ik zelf in de problemen gekomen. Ik heb heel veel spijt van wat ik heb gedaan", wordt hij geciteerd door De Telegraaf. "Poh, was dit nou maar nooit gebeurd. Het is mijn fout. Maar ze (Vaes, red.) zei de meest heftige dingen. Dit kan gebeuren in een relatie, al helemaal in de relatie waar wij in zaten."

Tegen het einde van de docu gaat Lil Kleine nogmaals in op zijn relatie met Vaes: "Ik kan nooit meer zo verliefd worden op iemand als op Jaimie, maar ik wil niet meer ergens in zitten wat zo giftig is."

Lees meer:
0 reacties