Lucia in LLDL: "Heb nog nooit meegemaakt dat man mij niet leuk vindt"

Lucia en Maurice
Lucia en Maurice Foto: © Lang Leve de Liefde

Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden.

Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Lucia in Lang Leve de Liefde heeft eigenlijk nog nooit meegemaakt dat een man haar niet leuk vindt, dus waarom ze meedoet met het programma weet niemand. Dat is de vraag die Hilversum en omgeving in zijn greep houdt. Toevalligerwijs is Maurice de allereerste die haar NIET leuk vindt. En laat nou net hem zijn gekoppeld aan de buitengewone Lucia. Sneu!

Lees meer:
0 reacties