Luke Littler verklapt WK-dieet: "Een pizza voor elke wedstrijd"

Luke Littler
Luke Littler Foto: © Pro Shots

Luke Littler is dé sensatie op het WK Darts van 2024. De nog maar 16-jarige Engelsman reeg tot dusver al zijn tegenstanders aan het zwaard en neemt het woensdagavond in de WK-finale op tegen Luke Humphries.

"Ik heb hier geen woorden voor. Het is gewoon te gek dat ik bij mijn debuut in een WK-finale sta. Nota bene na een duel tegen Rob (Cross, red.), die het toernooi won bij zijn debuut", wordt Littler geciteerd door De Telegraaf. "Ook toen ik met 1-0 achter kwam, raakte ik niet in paniek. Ik heb gewoon al twee oud-wereldkampioenen verslagen."

Nu staat de 16-jarige Littler dus zelf in de WK finale. "Ik was al blij toen ik de eerste wedstrijd op dit WK wist te winnen. Daarna was mijn doel om hier na de kerstdagen nog te gooien. Nu merk ik dat er heel veel lukt als ik een tijdje op het podium sta. Het gaat heerlijk als ik in mijn ritme kom."

Hij gaat zijn voorbereiding woensdag dan ook niet anders invullen dan voor de overige wedstrijden op het wereldkampioenschap. "Ik doe woensdag weer wat ik altijd doe. ’s Ochtends ga ik mijn omelet met ham en kaas halen en dan kom ik hier, eet ik een pizza en bereid ik me voor op de wedstrijd. Dat is wat ik elke dag heb gedaan", aldus Littler.

Lees meer:
0 reacties