Luuk Ikink over Lang Leve de Liefde: "Er wordt heel veel gesekst"

Er wordt enorm veel seks bedreven in Lang Leve de Liefde. Dit vertelt Luuk Ikink in gesprek met Rob Goosssens in de BLVD podcast over de datingshow.

"Sowieso zijn er dingen die je niet kan uitzenden," begint Ikink. "Bijvoorbeeld bij Lang Leve de Liefde, waar jij kennelijk groot fan van bent. Wij hebben hier mensen gesproken, die werken bij dat programma. En die moeten al die beelden die daar binnenkomen spotten, 24 uur lang. Dus daar gaan ze dan doorheen met de muis, kijken wat er allemaal inzit."

"En er wordt dus kennelijk heel veel gesekst," onthult Ikink. "Dus toch?!" reageert Rob Goossens. "Ik heb me altijd afgevraagd: hoezo wordt daar nooit geneukt?" Ikink antwoordt: "Dat is dus omdat het om 19:00 uur wordt uitgezonden. En om 19 uur wordt er op de Nederlandse televisie niet gesekst. Dat mag niet op de Nederlandse televisie, dat vinden ze ordinair. Er kunnen ook kinderen kijken, dus dat laat je dan niet zien. En dus halen ze dat eruit."

"Je zou dan toch eigenlijk bijna zeggen: maak een extended versie van Lang Leve de Liefde die om twaalf uur 's nachts wordt uitgezonden. Ik denk dat daar wel een publiek voor is." Ikink verwacht dat er in dat geval minder mensen zullen deelnemen aan het programma: "Truus uit Purmerend doet dan niet mee, denk ik.

"Maar ik denk dat er ook mensen zijn die dit nu horen, en denken: Hé, dat is interessant. Als je daar van bil gaat, wordt het niet eens uitgezonden," concludeert Rob Goossens.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties