Maaskant over Oranjefans: "Kijken niet verder dan neus lang is"

Dennis Kranenburg en Robert Maaskant blikken vooruit op het EK voetbal dat eraan zit te komen. Kranenburg ziet dat Gernot Trauner van Feyenoord hevige concurrentie heeft en Maaskant doet uitspraken over Oranje.

Dennis Kranenburg vertelt over Trauner. "Hij zit in de voorselectie. Hij is in ieder geval opgeroepen om in de voorbereiding mee te gaan. Hij heeft twee aardige concurrenten. Danso (van RC Lens) en Lienhart van SC Freiburg. Dat zijn twee prima spelers", doelend op de hevige concurrentie voor de Feyenoorder.

Robert Maaskant reageert gelijk: "Ze hebben een aantal blessures, maar ik vind Oostenrijk echt een outsider. We kijken allemaal niet verder dan onze neus lang is in Nederland. Vanaf nu gaan we het Nederlands Elftal met z'n allen steeds groter praten. Het wordt beter, beter, beter. En eigenlijk voordat we gaan starten worden we Europees kampioen. Maar we hebben geen een van allen gekeken naar wat doet de concurrentie? Wie zijn ze daadwerkelijk... Engeland heeft ook een aardig elftal, daar lopen best een paar aardige spelers in."

Lees meer:
0 reacties