Maasland blundert bij Boulevard: "Xander de Buisonjé ging altijd goed"

Het RTL Boulevard team
Het RTL Boulevard team Foto: © Pro Shots

Bridget Maasland heeft tijdens de uitzending van RTL Boulevard de lachers op haar hand gekregen. De presentatrice sprak de achternaam van Ajacied Mohamed Ihattaren op een wel heel bijzondere wijze uit.

De blonde presentatrice noemde de voetballer van Ajax namelijk Ihattaran, maar legde daarbij ook de klemtoon ietwat verkeerd. Dit leverde op sociale media natuurlijk de nodige opmerkingen op.

"Xander de Buisonjé ging altijd goed, maar Ihattaren uitspreken is te veel gevraagd", is één van de reacties die voorbij komt. "Hoe dan?", vraagt een ander zich af.

Ihattaren is de laatste weken in het nieuws vanwege bedreigingen aan zijn adres. Eerder kwam naar buiten dat het zou gaan om bedreigingen uit het criminele circuit, maar ook gaan er geruchten dat het uit de relationele sfeer zou komen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties