MAFS-Bastiaan heeft nieuwe vlam: "Sprak tijdens huwelijk met haar af!"

Bastiaan uit MAFS
Bastiaan uit MAFS Foto: © MAFS

Dat Bastiaan en Suzanne geen match waren, werd al snel duidelijk. Maar in plaats van vroegtijdig afscheid van elkaar te nemen, besloten ze door te zetten en er samen het beste van te maken. Zo was in de aflevering van vorige week nog te zien dat ze elkaars voorletters op hun lichaam hadden laten tatoeëren. De twee zullen dus écht voor altijd aan elkaar herinnerd worden.

Dat vertelt hij tegen het Algemeen Dagblad. Het gaat om een kijker van het programma. ''Ze zag me staan bij het altaar en baalde. Ze schreef dat ze me eerder had moeten contacten'', zo vertelt hij over zijn nieuwe liefde. Nog saillianter is dat het geen onbekende dame is. Bastiaan kent de vrouw al zo'n vier jaar. ''We zouden ooit op date gaan, maar dat ging toen niet door.''

Nadat Bastiaan op televisie kwam, kreeg hij alsnog een berichtje van de vrouw. ''Of ik het leuk vond om iets met haar te gaan drinken, als dat niet ten koste zou gaan van mijn huwelijk met Suzanne. Daar ben ik op ingegaan.''Het gaat om een serieuze relatie en Bastiaan is heel erg verliefd. Hij heeft zelfs al de kinderen van zijn nieuwe vlam ontmoet. ''We communiceren op dezelfde golflengte. Het is een warm, lief en bereikbaar persoon'', aldus Bastiaan.

Lees meer:
0 reacties