Maik de Boer verwacht nog maar paar maanden te leven: "Heel bang"

Maik de Boer
Maik de Boer Foto: © BSR Agency

Maik de Boer verwacht dat hij nog maar een paar maanden te leven heeft. De 62-jarige stylist heeft zich daarom de afgelopen tijd gefocust op het maken van herinneringen met vrienden en familie.

Het gaat niet goed met De Boer, die verwacht nog maar een paar maanden te leven. "Hij heeft naar eigen zeggen bijzondere maanden achter de rug. Hij bracht om een speciale reden veel tijd door in zijn geliefde Barcelona", schrijft Story. Waarom de stylist dat deed? Om afscheid te nemen. "Ik wilde mooie herinneringen maken."

"Voor het geval ik er straks niet meer ben. Ik hoop dat ik in december 62 mag worden. Met de nadruk op hoop", zegt De Boer, die altijd al geweten heeft dat hij op zijn 62e zal overlijden. Op 24 december viert hij zijn verjaardag. "Ik ben heel bang dat ik op die leeftijd kom te overlijden. Net als mijn vader destijds… Hij kreeg in de McDonald’s een hartstilstand. De angst dat mij hetzelfde overkomt is heel groot."

Afgelopen zomer bracht De Boer door in Barcelona, samen met veel vrienden. "In Nederland is iedereen toch altijd in de werkmodus. Dat wilde ik niet. Een weekend kwamen we met een bijzondere groep vrienden bijeen."

Lees meer:
0 reacties