Makkelijk! Contactloos geld opnemen bij Geldmaat kan vanaf vandaag

Geldmaat
Geldmaat Foto: © Twitter

Het wordt steeds makkelijker om geld op te nemen. Vanaf vandaag kan je bij Geldmaat-automaten contactloos geld opnemen. Je pas in de automaat steken hoeft dus niet meer.

Als je een bankpas gebruikt, start het scherm van de automaat meteen op. Als je daarvoor bijvoorbeeld een telefoon gebruikt, begint de transactie op je toestel. Hoewel de methode contactloos is, moet je wel altijd een pincode intoetsen, zo meldt Nu.nl.

Deze nieuwe vorm van geld opnemen moet ervoor zorgen dat je sneller kunt pinnen en dat er minder storingen ontstaan. Ook moeten de automaten toegankelijker worden voor gebruikers met een lichamelijke beperking.

Klanten van ING en Rabobank kunnen bij de geschikte Geldmaat-automaten al meteen gebruikmaken van de nieuwe pinmethode. Klanten van ABN AMRO kunnen dat vanaf volgend jaar.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties