Man Heleen van Royen: "Ze dachten dat ze me zou verslinden"

Heleen van Royen poseert bij het zwembad
Heleen van Royen poseert bij het zwembad Foto: © Instagram Heleen van Royen

Heleen van Royen is in de loop der jaren een echte BN'er geworden. De goedlachse schrijfster heeft inmiddels op Instagram een grote schare fans, dit vanwege de pikante kiekjes die regelmatig gedeeld worden.

Zo deelt Van Royen regelmatig foto's in bikini, wat er voor iemand van haar leeftijd niet slecht uitziet! Ook heeft Van Royen een relatie met de 22 jaar jongere Bart Meeldijk, met wie ze inmiddels verloofd is.

De topless foto van Heleen van Royen
De topless foto van Heleen van Royen Foto: © Instagram Heleen van Royen

De omgeving van Van Royen was dan ook niet zo blij toen ze liet weten een veel jongere vriend te hebben, zo laat ze weten aan Story: "Wij hadden het leuk samen en het feit dat we 22 jaar schelen, was ons probleem, niet dat van hen. Dat iedereen zo tegen ons inging, had een averechts effect. Het werd steeds meer wij tweeën tegen de rest."

Dat de jaren gaan tellen is te zien aan het feit dat Van Royen in 2023 voor de derde keer oma wordt. Toch is ze niet te beroerd om haar fans te verwennen met een schaars geklede foto op Instagram. "Want behalve een zeer trotse moeder en grootmoeder ben ik ook vrouw en geliefde. Ik ben blij dat ik zoveel rollen mag vervullen in dit leven", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties