Man in Frank Visser doet uitspraak: "Ik ga mensen halen en jou schieten"

Mr. Frank Visser doet uitspraak is een programma waarin vaak buren elkaar treffen. Zij zijn het dan niet eens over een muurtje, schuttinkje, boompje, of erfgrens.

Zo ook hier, waar twee heren met een moeilijk uit te typen naam het niet met elkaar eens zijn. Één van de twee heren is architect, en dat is te zien aangezien hij een heel ingenieus ontwerp van huis heeft. Ook heeft hij een landelijke tuin, met fraaie groene accenten zoals elke hovenier het bedoeld heeft. Tevens heeft hij naar eigen zeggen een fraaie auto, een dikke Renault Laguna van meer dan 20 jaar oud. De buurman is er dan ook erg jaloers op. Toen de uitspraak was geweest en alles weer koek en ei leek, deed de architect een opmerkelijke uitspraak, die menig kijker schokte. Hij zei: "Ik ga mensen halen en jou schieten", waarop hij hard moest lachen. Heel apart!

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties