Marco Borsato en Leontien terug bij elkaar? "Ik sluit het niet uit"

Marco Borsato
Marco Borsato Foto: © Pro Shots

BN’er-expert Evert Sandtegoed denkt dat Marco Borsato en Leontien Ruiters wellicht weer een relatie met elkaar krijgen. Onlangs werd het duidelijk dat het inmiddels al over is met de nieuwe liefde van Leontien.

Santegoeds zou niet verbaasd zijn als Marco en Leontien weer bij elkaar komen. In de podcast Strike Privé geeft hij aan: "Zijn plaatjes worden niet eens meer gedraaid op de radio of mondjesmaat, dus je hebt er wel heel veel kracht voor nodig om het toch weer samen te gaan proberen, maar ik sluit het niet uit hoor. Ik denk dat hun liefde heel erg diep is, al vele stormen heeft doorstaan en dat uiteindelijk deze er ook wel bij kan, maar dan hangt het wel een beetje af van de afloop van die hele zaak die nu nog loopt tegen Marco en waar we binnen nu en een maand of twee wel duidelijkheid over hopen te krijgen."

Maar kan Marco Borsato zelf ook nog een comeback maken? Dat zou volgens Santegoed nog weleens een lastig verhaal kunnen worden, maar is zeker niet onmogelijk. "Daar moet hij iemand voor in de arm nemen die Marco helpt om weer terug te komen. Een interview luistert ook heel nauw. Het zou heel erg afhangen van de uitkomst van de rechtszaak. Pas dan kun je plan de campagne maken hoe je eventueel weer op het podium kan. Volgens mij is de grote Marco Borsato-comeback wel te realiseren, áls hij tenminste onschuldig blijkt."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties