Marco Borsato toch weer uit huis: 'Tochtje op zijn plezierbootje'

Marco Borsato aan het werk
Marco Borsato aan het werk Foto: © BSR Agency

Een fotograaf van het weekblad Story kon vastleggen hoe Marco Borsato er tijdens enkele recente zonnige dagen vrolijk op uittrok met zijn plezierbootje. Hij maakte solo een tochtje door het Noord-Hollandse landschap, in de buurt van zijn woonplaats Alkmaar.

Hoe belangrijk is ons handschrift nog? In de rechtszaak van Marco Borsato rondom grensoverschrijdend bij The Voice of Holland speelt het een grote rol. In die zaak wordt het handschrift uit het dagboek van een destijds minderjarig meisje nauwkeurig onderzocht, omdat er mogelijk bewijs in staat. "Als het aarzelend is opgeschreven, kan dat wijzen op vervalsing."

De vrouw zou over het grensoverschrijdende gedrag van Borsato jaren geleden hebben geschreven in haar dagboek. Haar moeder vond de aantekeningen en deed aangifte.


Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties