Marghadi boos op Tom Egbers en Jack van Gelder: "Nu is het afgelopen!"

Tom Egbers
Tom Egbers Foto: © Orange Pictures

Voormalig NOS-presentatrice Aïcha Marghadi schoof woensdagavond aan bij Beau en is erg kritisch op Tom Egbers en Jack van Gelder. Ze deed tijdens de talkshow op RTL 4 haar verhaal opnieuw, na haar eerdere relaas in De Volkskrant over de 'giftige werkcultuur' bij NOS Sport.

Marghadi is van gedachten veranderd door de tv-optredens van Egbers en Van Gelder, over wij zij vertelde in De Volkskrant. "Totdat ik twee gerenommeerde heren op televisie zag bij verschillende talkshows, waarin ze zich onderdompelden in een walm van zelfmedelijden en slachtofferschap, dat ik bij mezelf dacht: ‘nu is het afgelopen!"

De oud-presentatrice is woedend dat Egbers en Van Gelder in de media doen alsof zij geen schuld hebben aan het werkklimaat op de werkvloer bij NOS Sport. "Jullie ontnemen mij mijn verhaal, en die honderd andere mensen die dit overkomen is. Het is niet van jullie."

"Jullie zijn pionnen in een heel groot, giftig klimaat dat in stand wordt gehouden. Ze zeggen: de hoofdredactie had moeten ingrijpen. Ik denk: vriend, als jij je had gedragen dan hadden we dit allemaal niet mee hoeven maken", aldus Marghadi, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties