Marieke Elsinga bevallen van zoon Jip: "Borsten zijn ontploft"

Marieke Elsinga in de studio van Qmusic
Marieke Elsinga in de studio van Qmusic Foto: © Qmusic

Marieke Elsinga is vorige week woensdag bevallen van haar eerste kind, zo meldde ze dinsdagmorgen bij Qmusic. Het gaat erg goed met moeder en zoon Jip.

"Hij is geboren", meldt Elsinga enthousiast in haar radioprogramma. "Hij is er. Zijn naam is Jip, zijn tweede naam is Einte, zo heet mijn vader. Hij heet Jip Einte. Hij is geboren op woensdag 9 november op 11 minuten over 6 's ochtends. Ik vind het heel gezellig dat hij in de ochtendshow is geboren."

"Het gaat allemaal mega goed", gaat de trotse moeder verder. "We hebben echt een droombaby. Het is heel bizar. Ik weet ook niet of het al goed bij mij is geland. Als je naar hem kijkt denk je: Dat is ons kindje. Dan komt dat binnen maar ook weer niet. Dat is nog steeds zo en dat blijft altijd zo. Elke ouder zegt het, maar hij is echt super mooi. Hij drinkt goed en ik kan borstvoeding geven. Hij slaapt, dan hoor je hem poepen en dan verschoon je hem en gaat hij weer slapen."

"Dat ging eigenlijk goed", legt Elsinga uit. "Het begon allemaal thuis, we zijn toch naar het ziekenhuis gegaan. Als de baby in het vruchtwater heeft gepoept moet je naar het ziekenhuis. Dat had die kleine gedaan. Het is een hele ervaring om op de ring van de A10 weeën op te vangen. De bevalling doet gewoon pijn. Het is een natuurkracht waarvan ik het super bijzonder vind dat ik het kan."

"Ik heb gisteren eindelijk kraamtranen gehad. Het was dag zes en ik was gisteravond eindelijk onwijs aan het janken. Gisteravond kikte het in. De afgelopen weken zag je op de foto van een point of view van bovenaf een ei op pootjes. Je zag alleen een grote teen en een hele grote buik. Als ik je nu een foto stuur zie je zie je alleen twee hele grote borsten en mijn tenen. Want ik ben daar echt de afgelopen dagen ontploft en ik had er al niet weinig. Nu zie je eerst een paar seconden alleen mijn borsten binnenkomen en dan pas mijn lichaam. Ik ben een grote melkfabriek", besluit de kersverse moeder.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties