Marieke Elsinga keert terug op radio: "Ik heb er méga zin"

Marieke Elsinga in de studio van Qmusic
Marieke Elsinga in de studio van Qmusic Foto: © Qmusic

Marieke Elsinga is volgende week weer present als dj bij Qmusic. De presentatrice en dj kondigde haar terugkeer deze week zelf aan op haar Instagramaccount. Ze houdt de eerste tijd de woensdag nog even vrij, maar op de andere dagen zal het duo Mattie & Marieke weer gecompleteerd worden.

Marieke schrijft dat ze vol enthousiasme weer gaat beginnen met haar radiowerkzaamheden. "Ik heb er méga zin in en ben dit geweldige clubje mensen heel dankbaar dat ik even op de rem heb mogen trappen en alle tijd kreeg. Ik houd de woensdagen nog even voor mezelf, maar alle andere dagen zit ik tussen 6-10u weer tegenover mijn grote vriend Mattie op Qmusic", zo meldt ze op Instagram.

Vorige maand liet de presentatrice middels een audiobericht weten dat ze het een tijdje rustiger aan wilde gaan doen. "Ik krijg heel vaak de vraag: hoe hou je dat vol? Dat je radio maakt én televisie”, vertelde Elsinga. „Mijn antwoord is dan altijd: ik vind het gewoon het allerleukste om te doen. Het geeft mij heel veel energie. Maar de laatste tijd merk ik dat het me juist energie kost. En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen.”

Lees meer:
0 reacties