Marieke Elsinga vertelt over smeerbonnetje op wc: "Zat tussen m'n lippen"

Marieke Elsinga bij het Gouden Televizier-Ring Gala
Marieke Elsinga bij het Gouden Televizier-Ring Gala Foto: © BSR Agency

Marieke Elsinga (36) heeft een grote domper te verwerken. Haar eigen nieuwe RTL 4-spelprogramma Alles is muziek, die zij presenteerde, wordt nu alweer van de buis gehaald. Slechts zes afleveringen zijn uitgezonden en de laatste drie worden geschrapt wegens tegenvallende kijkcijfers.

Elsinga is vaak onderweg en moet dan ook wel eens naar de wc. Daar waar mannen vaak even snel de behoefte doen in de bosjes, gaat Elsinga vaak even naar het tankstation. Hierover vertelt ze op Qmusic een opmerkelijk verhaal: " Ik moest plassen, dus ik was gestopt bij het tankstation. Het was daar druk, ik moest naar de toiletten en die zitten vaak achterin bij de kassa, dus ik moest wel door die hele meute mensen heen die stonden te wachten bij de kassa en dan door het poortje dat je moet betalen.”

Ze moest betalen voor het toilet, maar: “Daarna komt er zo’n bonnetje uit en met die voucher heb je 50 eurocent korting op iets dat je koopt bij de kassa. Dat vind ik een heel goed systeem. Nu had ik echt niks nodig, er lagen nog genoeg M&M’s in de auto, dus ik dacht: ik maak iemand anders blij met die voucher met 50 cent korting.”

Dat lukte helaas niet. Niemand wilde het smeerbonnetje hebben. De eerste persoon wees het direct af: “Ik zeg: ‘U dan?’, tegen een mevrouw. ‘Maak ik u blij?’ Ze zegt: ‘Nee, ik heb alleen getankt’, en dan mag je het bonnetje niet inleveren. Een derde persoon zegt: ‘Nee, bedankt, ik heb zelf een bonnetje.’ Toen voelde het voor mij alsof ik op de markt een broodje poep aan het verkopen was. Níemand wilde mijn wc-bonnetje en toen ben ik weer afgedropen. Wat voel je je dan sneu. Ik ga dat niet meer doen.”

“Het heeft ook iets sneus, want aan dat wc-bonnetje kleeft altijd iets goors en die heb ik op het toilet vaak tussen mijn lippen, want ik moet dat ergens laten. Ik had geen broekzakken, niks, dus er kleeft aan zo’n wc-bonnetje iets goors, mensen willen dat niet. Ik kap ermee.”

Lees meer:
0 reacties