Marlous doodgeschoten in Rotterdam: "Was doodsbang voor die man"

Eramus MC in Rotterdam
Eramus MC in Rotterdam Foto: © X

Bij een schietpartij in Rotterdam zijn donderdag drie mensen om het leven gekomen. De 39-jarige Marlous werd doodgeschoten bij haar woning aan het Heiman Dullaertplein. Haar buurman Fouad L. (32) werd later gearresteerd bij het Erasmus MC, waar hij een docent doodschoot. De veertienjarige dochter van Marlous werd ook neergeschoten en overleed donderdagavond aan haar verwondingen in het ziekenhuis.

De vriendinnen van Marlous zijn in shock en er is ook boosheid over de verdachte. "Er lagen al veel meldingen over deze man bij de verhuurder en bij de politie over het martelen van dieren. Marlous was doodsbang voor die man. Iedereen was bang voor hem", vertelt een van hen aan De Telegraaf.

Een bovenbuurvrouw hoorde vier schoten. Fouad stichtte daarna brand in het huis en ging naar het Erasmus MC, waar hij een 43-jarige docent doodschoot en later ook brand stichtte. De buurman van Marlous deed vaak sadistische dingen met dieren in zijn tuin, waar Marlous hem meerdere keren op aansprak en ook meldingen deed van dierenmishandeling.

"De moord op Marlous was wraak", is de overtuiging van haar bovenbuurvrouw Magda. "Omdat ze ál die meldingen deed over dierenmishandeling." Zij vond Fouad ook 'eng'. "Als we over hem spraken, waren we altijd aan het fluisteren. We wilden hem weg hebben uit de straat. Iedereen was bang voor die man."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties