Mart Smeets schrikt van Van Nieuwkerk: "Wist niet wat ik las"

Mart Smeets
Mart Smeets Foto: © Orange Pictures

Mart Smeets is geschrokken van het gedrag van presentator Matthijs van Nieuwkerk bij De Wereld Draait Door. De oud-presentator van Studio Sport kan er met zijn pet niet bij.

"Ik wist niet wat ik las”, vertelt hij aan het Financieele Dagblad. "Ik ben behoorlijk vaak in DWDD te gast geweest, maar heb hier nooit een centimeter van meegekregen. Mijn eerste gedachte was: de Vara-leiding wist het dus en deed al die tijd niets. Heel vreemd, en ernstig te laken."

Smeets heeft naar eigen zeggen nooit zo lopen schreeuwen op redacties. "Mijn toon is best weleens vervelend geweest. Maar ik heb nooit dingen gedaan of meegemaakt waar ik afgelopen weekend in de Volkskrant over las. Geen schreeuwpartijen of wat dan ook", aldus de 75-jarige oud-presentator.

"Er is ook nooit een opperhoofd of collega geweest die zo tegen me acteerde. Nooit. Integendeel: als er wat was, werd dat zelden of nooit uitgesproken. Dat heb ik altijd de sociaal zwakke kant van Studio Sport gevonden: elkaar de waarheid niet durven zeggen", besluit hij.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties