Martijn Krabbé heeft kanker: "Met liefde overwin je eigenlijk alles"

Martijn Krabbé
Martijn Krabbé Foto: © BSR Agency

Martijn Krabbé heeft dinsdag naar buiten gebracht dat hij kanker heeft. Het is niet bekend om welke soort kanker het gaat. Wel meldt de presentator dat hij in behandeling gaat.

Op Instagram schrijft Krabbé het volgende. "Er is bij mij een vorm van kanker gevonden. Dat is treurig nieuws maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen. Zo liggen er nog meerdere behandelopties.
Voor mijn gezin is dit het moeilijkst. Gelukkig kan ik zeggen dat ze sterk zijn en er zelfs met humor over praten. Over kanker valt niet zoveel te lachen maar ze hebben het voor elkaar gekregen hoor. Met liefde overwin je eigenlijk alles. Ik sta er dus hoe dan ook goed voor. Ik kom wel weer een keer in de lucht als we van de schrik zijn bekomen. Voor nu hoop ik dat we een beetje met rust worden gelaten."

Lees meer:
0 reacties