Martijn Krabbé hekelt Anouk: "Hoe denk je dat wij ons voelden?"

Wendy van Dijk en Martijn Krabbé bij The Voice of Holland
Wendy van Dijk en Martijn Krabbé bij The Voice of Holland Foto: © Orange Pictures

Martijn Krabbé heeft een boekje opengedaan over het schandaal bij The Voice of Holland. De presentator van het populaire televisieprogramma vond het niet eerlijk dat zangeres Anouk sprak van een 'corrupte bende' bij de talentenjacht.

"Ik ben altijd vreselijk blij met haar geweest, maar zij vond het een klote format", vertelt Krabbé bij in het RTL-programma Isola di Beau. Zo zou Anouk best 'één goede kandidate' willen coachen, maar niet 'zeven kneuzen'. "Dat is hartstikke leuk, maar je zal ermee moeten werken", aldus Krabbé, die meent dat Anouk constant 'een grote zwarte donderwolk' op haar heen had.

Krabbé kon er zelf wel om lachen. "Maar het heeft ons als productie veel moeite gekost om haar een beetje vrolijk te houden. En wat gebeurt er dan? Dit ontploft en binnen een week zegt zij: dit is één grote corrupte bende. Hoe denk je dat wij ons voelden allemaal? We hebben verdorie de rode loper voor je uitgelegd de afgelopen zes jaar. Wat zullen we nou krijgen?"

Anouk en Martijn Krabbé
Anouk en Martijn Krabbé Foto: © Orange Pictures

De presentator 'schaamt zich enorm' na de onthullingen over The Voice. "Dit heeft zich kennelijk kunnen afspelen on my watch. Als er maar één procent waar is van wat er wordt gezegd daarover, dan is dat echt rampzalig, fout en verschrikkelijk", beseft Krabbé, die ook aangeeft dat 197 van de zo'n 200 medewerkers 'vrij van enige blaam' is. "Ik vind dat ik het had moeten weten. En als je het niet weet, dan kan je je afvragen: waarom is dat? Heb ik niet goed genoeg opgelet, heb ik niet doorgevraagd?"

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties