Max Verstappen neemt het op voor vader Jos: "Hij is geen leugenaar"

Max en Jos Verstappen
Max en Jos Verstappen Foto: © BSR Agency

Het is het onderwerp van gesprek in de wereld van de Formule 1, het functioneren van Christian Horner van Red Bull Racing.

Jos Verstappen deed er afgelopen weekend nog een schepje bovenop door te zeggen 'dat het zo niet langer kon'. Olie op het vuur, zullen we maar zeggen. Max Verstappen heeft ook gereageerd op alle commotie, zo is nu te lezen in De Telegraaf. "Mijn vader en ik zijn een team, samen met Raymond", zegt Max Verstappen. "Dat zal altijd zo blijven. Ik zie mijzelf niet actief zijn in de Formule 1 zonder hen aan mijn kant. Mijn vader en ik zijn heel close. We bellen elke dag. Hij is altijd heel uitgesproken geweest, ook toen ik nog in een kart reed. En hij is geen leugenaar, dat weet ik wel zeker. Dat is wat ik erover kan zeggen."

De wereldkampioen hoopt dat alles snel wordt opgelost. "Hopelijk kunnen we wat er in Bahrein is gezegd, door wie dan ook, achter ons laten en hebben we hier dan een wat rustiger weekeinde. Of de boel kan exploderen? Nou, ik hoop het niet! Er staat een sterk bedrijf en een sterk team met capabele mensen. Als zoon van mijn vader zou het raar zijn als ik aan de ’andere kant’ zou staan, maar zo wil ik er helemaal niet naar kijken. Ik focus me vooral op de prestaties op het asfalt. Je kon in Bahrein in ieder geval zien dat het de prestaties van het team niet heeft beïnvloed."

Lees meer:
0 reacties