Melisa Schaufeli liet borstimplantaten verwijderen: "Horrorverhalen"

Melisa Schaufeli en Andy van der Meijde
Melisa Schaufeli en Andy van der Meijde Foto: © BSR Agency

Melisa Schaufeli liep jarenlang rond met enorme rondingen. Deze waren echter niet van moeder natuur, maar ze kreeg ze van een arts die het allemaal wat groter maakte.

Echter is dit allemaal verleden tijd. De implantaten zijn verwijderd, zo laat ze weten tegenover Shownieuws. "Het gaat allemaal weer goed". Maar waarom liet ze het weghalen? "Ten eerste omdat ik natuurlijk weet dat siliconen kunnen lekken, scheuren of de meest rare dingen mee kunnen gebeuren. Tegenwoordig hoor je steeds meer horrorverhalen, dus ik dacht: ‘Nee ze gaan er echt uit.‘" "Andy zei ook je moet het er gewoon uithalen."

Van der Meijde was trots op zijn vrouw. "Ze heeft het goed gedaan, het is een voorbeeld voor andere vrouwen die dat hebben", aldus Andy van der Meijde.

Ook de bilimplantaten van Melisa gingen er al uit, ook dat beviel slecht. "Dit meen je niet, dacht ik. Ik heb meteen Diana Gabriels bericht, via wie ik de implantaten heb laten zetten. Nooit zijn mij de consequenties verteld. Het wordt zo mooi verkocht, dat ze ‘levenslang goed blijven’. Er wordt niets gezegd over het risico dat ze kunnen scheuren en dat je het daarna zelf moet betalen als je ze eruit wilt halen. Had ik dat van tevoren geweten, dan had ik het nooit gedaan."

Lees meer:
0 reacties