Merel Ek dacht niet aan grensoverschrijdend gedrag: "Moest lachen"

Merel Ek is geenszins van plan om zich te spoeden naar één van de beruchte loketten van John de Mol om haar beklag te doen omtrent grensoverschrijdend gedrag nadat ze bij Vandaag Inside geconfronteerd werd met pikante afbeeldingen.

Merel was woensdagavond aanwezig bij Vandaag Inside om de verkiezingsuitslag te duiden. Ze stond voor een scherm waarop de uitslagen werden vertoond. Toen de politiekverslaggeefster wilde doorswipen, verscheen er plots een naakt stelletje in beeld waarvan de man een enorm geslachtsorgaan had. Even later werd ze op het scherm geconfronteerd met een man die zich op atletische wijze oraal liet bevredigen door een zonnende vrouw.

Bij HLF8 werd Merel Ek geconfronteerd met de gebeurtenissen. "Ja, mensen vinden het blijkbaar grensoverschrijdend", gaf Merel aan. Zelf was ze het daar absoluut niet mee eens. "Nee, totaal niet. Ik moest er hartstikke om lachen. Ik wíst dat er iets ging gebeuren, want dat scherm wordt gewoon vanuit de regie gedaan. Ik zat er wel op te drukken, maar iedereen zag dat."

Lees meer:
0 reacties