Michael Schumacher eindelijk weer in auto: "Wonderen bestaan!"

Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: © BSR Agency

In een poging om zijn hersenen te stimuleren, is voormalig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher in een auto gezet, een snelle Mercedes AMG, zo meldt Trendnieuws. Dit gebeurt tien jaar na zijn tragische ski-ongeval in de Franse Alpen, waarbij de 54-jarige ex-coureur ernstig hoofdletsel opliep.

De Duitse racelegende, die maar liefst zeven keer wereldkampioen werd in de Formule 1, werd blootgesteld aan het vertrouwde geluid van de F1-motor in de hoop dat dit positieve effecten zou hebben op zijn hersenfunctie. “De hoop was dat het brein van Schumacher zou reageren op de vertrouwde geluiden van de ronkende automotor,” aldus een bron dicht bij de familie, zo meldt Trendnieuws.

De racelegende wordt 24/7 verzorgd door een team van 15 medisch specialisten, waaronder artsen en fysiotherapeuten. Zijn vrouw Corinna en de familie hebben zijn privacy sterk bewaakt sinds het ongeval, waarbij slechts enkele goede vrienden worden toegelaten en minimale informatie over zijn toestand wordt vrijgegeven.

Lees meer:
0 reacties