Michiel Kramer krijgt Ajax-shirt: "Vindt die kleine wel mooi"

Michiel Kramer
Michiel Kramer Foto: © Pro Shots

Michiel Kramer kwam van 2015 tot 2018 uit voor Feyenoord. Behalve vanwege zijn goals herinneren velen hem ook nog als de man die in de rust van een bekerwedstrijd een broodje kroket weg wist te werken.

Kramer is op 35-jarige leeftijd actief bij RKC Waalwijk, waar zijn collega Etienne Vaessen onlangs in het nieuws kwam na een heftige botsing met Brian Brobbey. De twee spreken elkaar regelmatig, zo laat Vaessen weten tegenover Brabants Dagblad.

Na afloop van het restant van het duel, eerder deze week gaf Brobbey zijn wedstrijdshirt aan Vaessen. "Dat had ik hem geappt. Mijn zoontje had deze zomer toevallig al een shirtje gehad met Brobbey erop, sindsdien was hij fan van hem. Je weet hoe dat gaat met die kleintjes. Ik heb Brobbey natuurlijk nooit iets kwalijk genomen, hij voelde zich heel schuldig. Op een gegeven moment heb ik gezegd: dan geef maar een shirtje, voor mijn zoontje."

Ook Kramer verrichte een shirtswissel. Hij ruilde met Steven Berghuis het wedstrijdshirt. Of Kramer een Ajax-shirt wel kan waarderen? "Dat vindt die kleine van mij wel mooi", lachte de Rotterdammer. Berghuis vertelt: "Dit gaat veel verder dan voetbal, he. Wij zijn samen kampioen geworden", verwees hij naar hun verleden in Rotterdam.

Lees meer:
0 reacties