Mikky Kiemeney brengt avond in Doha door met vrouw Lewandowski

Anna Lewandowska
Anna Lewandowska Foto: © Pro Shots

Niet alleen de spelers van het Nederlands elftal zijn afgereisd naar Qatar voor het WK voetbal. Ook de spelersvrouwen hebben de overtocht naar het Midden-Oosten gemaakt.

Naast het bezoeken van de voetbalwedstrijden hebben zij veel vrije tijd, omdat ze veelal worden afgeschermd van de spelers van Oranje. Dan zijn er ook momenten om het strand te bezoeken of oude bekenden op te zoeken.

Mikky Kiemeney op het strand van Doha
FOTO'S | Mikky Kiemeney geniet op het strand tussen WK-duels door Lees ook

Zo geniet Mikky Kiemeney met volle teugen in Doha. De vriendin van Oranje-international Frenkie de Jong bracht al een aantal dagen door op het strand, maar liep ook een andere spelersvrouw tegen het lijf. Donderdagavond ging ze namelijk op pad met Anna Lewandowska, de vrouw van Robert Lewandowski.

Beide kennen elkaar natuurlijk uit Barcelona, waar de mannen van Mikky en Anna actief zijn bij de plaatselijke FC. De spelersvrouwen verkeerden donderdagavond in opperbeste stemming. Nadat het Nederlands elftal zich dinsdag al plaatste voor de achtste finales, lukte dat woensdagavond ook het Polen van Lewandowski. Ondanks een 0-2 nederlaag tegen Argentinië gaat Polen naar de achtste finales.

Lees meer:
0 reacties