Miljuschka Witzenhausen verrast: "Ik ga nog liever dood dan dat"

Miljuschka Witzenhausen schoof deze week voor de tweede keer aan bij Vandaag Inside. Johan Derksen gaf haar na haar eerste uitzending er nog flink van langs, op verbale manier.

Ook kwam het overgewicht waar Miljuschka al jaren mee kampt aan de orde. Volgens haar cardioloog is ze te dik en het cholesterol te hoog. Miljuschka: "Ik heb een paar keer geprobeerd er iets aan te doen, maar het is nog niet helemaal gelukt."

Johan Derksen heeft wel een oplossing: "Als je gewoon niet eet, dan val je af. Ik denk dat ik een jaar of tien niet warm gegeten heb. Je moet gewoon niks nemen. En gaan roken.”

Miljuschka reageert direct: "Ik ga nog liever dood, dan dat! Nee, echt niet... Dat is echt mijn nachtmerrie, weet je dat?!".

Johan vertelt tot besluit: "Het is geen verdienste, het is gewoon doorzettingsvermogen en karakter tonen. Niemand die niet vreet, komt aan." Miljuschka als laatste: "Ik ga liever karakterloos en als een soort ruggegraatloos weekdier door het leven... Eten wat ik lekker vind. Het is gewoon lekker, gezellig, het maken...."

Lees meer:
0 reacties