Moeder Marco Borsato springt in de bres: "Hij was heel groot"

Marco Borsato
Marco Borsato Foto: © BSR Agency

Marco Borsato is al een tijdje van de radar verdwenen. Het onlineprogramma BOOS stelde in januari 2022 misstanden rondom The voice of Holland aan de kaak.

Zijn moeder is helemaal niet blij met alle commotie die er is ontstaan, zo laat ze weten aan RTL Boulevard. "Niet alleen als artiest, maar ook als mens was hij heel groot en dat is in één keer om zeep geholpen. Ik vind dat heel erg. Want ik en iedereen die hem kent, weet wat voor fantastisch mens het is. Ik word in één keer helemaal fel als je het erover hebt."

Het hele gezin staat dan ook achter Marco. "Wij staan allemaal achter Marco. Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet. Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen", zegt Leontine in gesprek met Nouveau

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties