Mona (51) vindt Nigeriaanse prins (26) via X: "Hij is oprecht"

Mona en haar Nigeriaanse prins
Mona en haar Nigeriaanse prins Foto: © X

Er zijn al talloze liefdesverhalen met exotische partners verteld, maar slechts weinigen kunnen zich meten aan het verhaal van Mona Lewis. Deze 51-jarige vrouw werd verliefd op een Nigeriaanse ‘prins’ die ze via X leerde kennen, zonder eigenlijk te weten hoe hij eruitzag of hoe oud hij was.

Het begon allemaal in mei 2020, toen Mona een bericht over muziek plaatste op Twitter. Hier kreeg ze een reactie van ene Spencer. Hoewel ze geen idee had van zijn uiterlijk en leeftijd, ontwikkelde zich snel een connectie tussen hen. Spencer onthulde dat hij in het Nigeriaanse Benin verbleef en een acteur en model was. Gedurende zes maanden wisselden ze berichten uit, maar ze hadden nog steeds geen idee van elkaars uiterlijk.

De 51-jarige vrouw voelde meteen een klik, maar had geen idee hoe haar internetliefje er eigenlijk uitziet. Haar Nigeriaanse aanbidder had geen enkele foto gestuurd van zichzelf. Mona vertelde haar 17-jarige zoon over haar mogelijk nieuwe partner, maar hij was niet blij en vroeg zich af waar zijn moeder mee bezig was. Zelfs Mona’s zus waarschuwde voor mogelijke oplichting, maar Mona trok zich hier niets van aan. In december 2020 besloot Mona de stap te zetten en naar Lagos te vliegen om Spencer te ontmoeten. De vonken vlogen eraf, en de ontmoeting was magisch. In december 2022 bezocht ze hem opnieuw en vierde de kerst en jaarwisseling samen.

Ondanks de skeptische reacties van anderen gelooft Mona dat Spencer goede bedoelingen heeft. Ze delen zelfs privéfoto’s van hun relatie op Twitter, hoewel ze deze ook hebben verkocht aan roddelbladen om hun huwelijk te financieren.

Lees meer:
0 reacties