Monica Geuze onder vuur bij The Masked Singer: "Zwaar irritant"

Monica Geuze
Monica Geuze Foto: © BSR Agency

Monica Geuze is het nieuwe jurylid bij het populaire televisieprogramma The Masked Singer. Dat kan lang niet bij iedereen op goedkeuring rekenen.

Volgens televisierecensente Angela de Jong voegt Geuze niets toe aan het RTL 4-programma. "Wil je het echt weten? Mijn 10-jarige heeft heel de vrijdag geroepen: 'Hoe laat begint The Masked Singer?' Die zat klaar", zegt De Jong in de AD Media Podcast. "Die zei alleen maar: 'Waarom zit Monica Geuze daar? Waarom zijn er geen duo's meer? Waarom is het nu één jury? Waarom moet Monica de hele tijd alles zeggen? Waarom?'"

Sinds dit seizoen zijn er geen twee BN'er-panelduo's meer, maar vijf individuele BN'er-panelleden. Geuze maakte vorige week tijdens haar debuut een grap over collega-panellid Loretta Schrijver. "Je hebt niks aan die oude tang in het midden, hè?", zei Geuze. Die opmerking schiet bij De Jong in het verkeerde keelgat.

"Ik vond d'r zwaar irritant, moet ik je zeggen. Het grapje over de 'tang' Loretta, dat sloeg bij mij ook nogal verkeerd", aldus De Jong, die zich stoort aan de overdreven rol van de panelleden. "Ik heb wel het idee dat er een soort showtje wordt opgevoerd. Maar dat heb ik bij meer van dat soort programma's. Ik miste gewoon echt wel een beetje het gebep van Loretta en Carlo onderling. Buddy en Gerard. Ik herhaal de vraag van mijn dochter nog maar een keer: ‘Waarom moest in hemelsnaam Monica Geuze daarin?'"

Lees meer:
0 reacties