Monica Geuze over haar ergste nachtmerrie: "Het was zo ziek"

Monica Geuze
Monica Geuze Foto: © Pro Shots

Monica Geuze vertelt in Geuze & Gorgels over haar ergste nachtmerrie. De presentatrice vertelt met krankzinnige slaapproblemen te kampen.

"Ik dacht dat ik in mijn allergrootste nachtmerrie zat. Het was zo ziek. Ik lag thuis in mijn eentje in bed en ik ben dus altijd best wel bang aangelegd. Ik viel half in slaap en ik hoorde dat er ingebroken werd. (...) Dat droomde ik. Maar ik dacht dat dat echt gebeurde, want ik voelde in m'n hoofd van: ik ben wakker. Dus ik wilde heel graag het licht aandoen, het alarm af laten gaan, de politie bellen. Dat kon gewoon niet, ik kon m'n lichaam niet bewegen. Ik lag daar gewoon en m'n hoofd was echt op alle toeren aan het gaan van: wakker worden, wakker worden, wakker worden, je moet nu actie ondernemen, maar niks in mij kon mijn lichaam bewegen. Het was zo ziek. Echt krankzinnig", aldus Monica.

Voor het slapen gaan, gebruikt Monica CBD-druppels. "Daar krijg ik heel rare dromen van, dat is echt niet normaal man. (...) Ik slaap diep, maar echt heel eng." Vooral de slaapverlamming heeft flink zijn sporen achtergelaten bij Monica. "Het was echt een van de engste momenten in m'n leven."

Lees meer:
0 reacties