Mooie Malou woest op Sarath: "Hij heeft me voor de bus gegooid!"

Sarath en Malou
Sarath en Malou Foto: © Married at First Sight

Married at First Sight (MAFS) heeft heel wat stof doen opwaaien. Vooral het mislukte huwelijk tussen de bloedmooie Malou en de lieve Sarath gaf veel reden tot discussie.

Na de huwelijksreis werd al snel duidelijk dat Malou en Sarath niet verder zouden gaan. Malou zag het absoluut niet zitten. Sarath vindt het zonde dat het experiment niet geslaagd is, en heeft na de huwelijksreis zelfs helemaal niets meer vernomen van Malou.

r Malou besluit om Sarath gewoon de waarheid te vertellen. Ze vond hem al niks bij het altaar. ''Dat was dus niet iemand waarvan ik dacht: 'Wauw, daar krijg ik een heel warm gevoel van'.'' En het wordt nog erger, want ze wist na anderhalve (!) dag al dat hij niets voor haar was.Ook werd ze mesjogge van de verlatingsangst en de opdringerigheid waarmee Sarath kampt. ''Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten? Kerel, ho ho ho ho, we kennen elkaar pas twee dagen. Wat zijn dat voor uitspraken? En als er dan ook geen aantrekkingskracht is...", aldus Malou.

Sarath hoort de pijnlijke woorden van Malou met verbazing aan. Presentator Carlo Boszhard wil weten of Malou en haar ex-man wellicht vrienden kunnen blijven? Maar dat wil Malou niet. ''Het is een volwassen vent van 40 en hij heeft me echt voor de bus gegooid.''Niemand weet wat ze daarmee bedoelt, maar volgens Malou zou Sarath gezegd hebben dat hij het experiment liever met iemand anders had gedaan.

Lees meer:
0 reacties