Mooiste Vrouw van Nederland vrijgezel: "Moeten elkaar ruimte gunnen"

Romy Monteiro
Romy Monteiro Foto: © BSR Agency

Romy Monteiro werd dit jaar door FHM uitgekozen tot Mooiste Vrouw van Nederland. De dertigjarige zangeres en musicalster heeft genoten van de speciale shoot.

"Hoe ik naar het concept kijk? Ik ben heel erg voor de vrouwelijke jury", vertelt ze in de podcast FHM's Vrouwen aan de Top. "Daarnaast vind ik het goed dat er op de shoot zelf alleen maar vrouwen bij betrokken zijn, op Jasper (fotograaf en destijds haar vriend, red.). Het is eigenlijk heel vrouwvriendelijk. Voor de rest ben ik nog steeds voor het vieren van de schoonheid van de vrouw. Dat moeten we ook niet vergeten, dat mag nog steeds vind ik in ieder geval."

Monteiro had een relatie met fotograaf Jasper Suyk, maar die staat nu 'on hold'. "We hebben vier en een halfjaar een hele fijne relatie gehad en ik denk nog steeds dat dit weer bij elkaar komt. Dat is in ieder geval de bedoeling. Maar we moeten elkaar even wat ruimte gunnen. Omdat we 4,5 jaar heel intens met elkaar geleefd hebben dan verkleef je ook een beetje en het is goed om jezelf weer even terug te vinden en even apart te zijn. Hopelijk komen we dan weer bij elkaar. En zo niet, dan was het niet meant to be en als dat wel gebeurt, dan is het wel meant to be", aldus Monteiro.

Lees meer:
0 reacties