'Naar drank stinkende Tino Martin KO bij tankstation langs snelweg'

Tino Martin
Tino Martin Foto: © BSR Agency

Tino Martin komt regelmatig in het nieuws. De zanger zou iets teveel van het flesje houden rondom zijn optredens, hetgeen menig toeschouwer ook al was opgevallen.

Het juicekanaal Juichechannel komt nu met een wel heel opmerkelijk verhaal over de zanger. Hij zou laveloos zijn aangetroffen in zijn eigen auto. Slapend en naar drank stinkend. Heel bizar dit!

Een volger van ons is Tino een tijd terug tegengekomen vanuit een nachtdienst. Hij moest onderweg tanken en ging er bij de snelweg af. Toen hij langs de parkeerplaats voor de kiosk liep zag hij een Mercedes staan. De motor draaide nog en de muziek stond ook nog aan. Toen hij goed keek lag Tino te slapen in de bestuurdersstoel. De vrouw bij de balie zag dat hij aan het kijken was bij de auto en vertelde dat die auto er al 2 uur stond. Hij vertelde niet tegen haar dat het om Tino ging, maar zei wel dat hij even ging kijken of alles goed was met hem. Op de weg terug heeft hij op het raampje getikt en schrok Tino wakker. Hij deed toen zijn raampje open en heeft onze volger compleet verrot gescholden met de vraag of hij wel helemaal goed bij zijn hoofd was. Tino stonk erg naar de drank en voor onze volger uitleg kon geven ging hij in zijn achteruit en scheurde er vandoor!

Tino Martin langs de weg
Tino Martin langs de weg Foto: © Juichechannel

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties