'Najib Amhali gaat al jaren veelvuldig vreemd: Meerdere dames'

Najib Amhali
Najib Amhali Foto: © BSR Agency

Najib Amhali is onderwerp van gesprek bij juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Maandag al begon ze erover op Instagram, maar dinsdag gaat ze vrolijk verder. Het is namelijk zeer pikant wat Amhali zou hebben uitgespookt.

De vrouw van Amhali kwam er in 2022 al achter vanwege parkeerboetes die de comedian scoorde in Haarlem. "Dan schrok hij en verbrak hij het contact voor een week of zo, om haar vervolgens de week erop weer dickpics te sturen en weer af te willen spreken.”

Maar dat was niet de enige dame. De minnares kwam er zelf achter dat er nóg een affaire was. Coldeweijer laat weten dat de spion zegt: "Dat heb ik toen ook gepost in de Spionnen-appgroep die ik toen had. Toch bleven ze elkaar zien… Nu hoor ik dat hij haar recentelijk zelfs een baan heeft aangeboden in zijn kliniek! En dat ze daar dus nu werkt. Personeel van de kliniek weet ook van de affaire af en zijn het er natuurlijk niet mee eens dat de meid daar ineens werkt."

Ditzelfde gebeuren rondom de baan gebeurde volgens Yvonne met weer een andere minnares. Yvonne speelt door: ",Hetzelfde is gebeurd bij een oud-collega van mij in 2022. Die is als receptioniste daar gaan werken." Yvonne snapt er weinig meer van en reageert: "Wat een comedian hè."

Najib Amhali
Najib Amhali Foto: © Instagram Yvonne Coldeweijer
Najib Amhali
Najib Amhali Foto: © Instagram Yvonne Coldeweijer
Lees meer:
0 reacties