Naomi van As: "Zou je voor 10.000 euro aan zijn ballen likken?"

Ellen Hoog en Naomi van As
Ellen Hoog en Naomi van As Foto: © Pro Shots

Ex-tophockeysters Ellen Hoog en Naomi van As nemen een pauze van hun podcast 'Ellen & Naomi: Super Sunday'. De twee bespraken tijdens hun tijd als Olympiërs alles: ook mannen. Een verhaal uit de trein doet stof opwaaaien.

"Wij zaten dus met ons gezicht naar een jongen die in de vierzitter aan de andere kant van het gangpad zat", zegt Van As in de podcast. "En op een gegeven moment ging het van 'zou je voor zoveel geld, 10.000 euro ofzo... Kunnen we dit zeggen? Nee het begon 'hij heeft vast een heel erge plakhm." Een schaterlachende Hoog herhaalt het nog even: "Plakzak. We hebben het echt minutenlang over zijn plakzak gehad."

"Ongegeneerd, gewoon hardop praten", vertelt Van As. "Toen kwam het dilemma: 'Zou je voor 10.000 euro aan zijn plakzak likken.'" Hoog schaterlacht: "Dit kan toch niet? Het ging volgens mij niet alleen over zijn plakzak, we hebben alles van hem besproken. Van top tot teen." Van As wil graag weten wat haar ploeggenote als antwoord gaf: "'Ja', denk ik, voor 10.000 euro. Een vraag was ook of het handje contantje was of dat we belasting moesten betalen."

Daarna kwam het ergst pas: "Toen stond die man op, omdat we bij een halte kwamen. En je hoort het al aankomen: hij vraagt in zijn allermooiste Vlaams: 'Zijn jullie met een team, of wat zijn jullie.' Van As: "Nou, en dan geneer je je, hij heeft alles gehoord, maar gaf geen krimp." Hoog: "Wij werden allemaal knalrood. En hij begon ook niet over zijn plakzak." Van As: "Hij zei 'valt best mee hoor, kurkie droog'. Wie krijgt die 10.000 euro?"
Hoog: "Kom maar mee naar buiten."

Lees meer:
0 reacties