Nederlandse Hans (71) verliefd op Aziatische (38) en verloor € 27.000

De Telegraaf ging onlangs op bezoek bij de 71-jarige Hans die eerlijk zijn verhaal wou doen over hoe hij werd opgelicht tijdens internetdaten. Iets wat vandaag de dag alsmaar vaker aan het gebeuren is.

Hans dacht bijvoorbeeld dat hij met zijn gat in de boter was gevallen maar dat draaide helaas wel wat anders uit. Hij was namelijk stapelgek van een Japanse vrouw van 38, althans dat was toch wat hij dacht. Nochtans lijkt de gepensioneerde Hans geen al te domme kerel, maar verliefdheid doet gekke dingen met mensen.

Hans vertelde hoe hij dacht de liefde van zijn leven tegen te zijn gekomen op een datingwebsite waarmee je in contact kan komen met Aziatische dames: "Ik heb daar een prachtige Japanse dame gezien die ik ook heb aangeschreven. Zij beantwoordde mijn oproep en daar zijn hele fijne gesprekken uit voort gekomen."

Het was een dure les voor de 71-jarige Hans. Het kostte hem maar liefst 27.000 euro om te leren dat jonge dames (vrijwel) nooit interesse hebben in een oude man. Dat hebben ze meestal pas als het om meer geld gaat.

Lees meer:
0 reacties