Neef Promes woest in rechtszaal: "Dat gaat hem geen flikker aan"

Quincy Promes
Quincy Promes Foto: © Pro Shots

Quincy Promes blijft ontkennen dat hij zijn neef Esajas heeft neergestoken. De voormalig speler van onder meer FC Twente en Ajax weigert schadevergoeding te betalen en zijn advocaten twijfelen aan de echtheid van getoonde foto's van het letsel in het hoger beroep van maandagmiddag.

Daardoor liepen de emoties hoog op in het hooggerechtshof in Amsterdam, waar Promes zelf overigens opnieuw niet aanwezig was. "Wil je het zien?!", riep Esajas in de zaal. “Ik ben geïrriteerd en niet zo’n beetje ook… tsss…"

Hij heeft blijvend letsel overgehouden aan het steekincident. "Ik kom haast niet buiten, ik zit in een sociaal isolement, Promes is de aandacht gewend, ik niet, ik heb nergens om gevraagd. Ik krijg alleen maar shit over me heen, alsof ik lieg, alsof ik zijn carrière wil breken. Het gaat Promes geen flikker aan hoe het met me gaat. Overal wordt over me geluld, als ik naar de kapper ga hoor ik ze al fluisteren. Ik zou ook liever ver weg gaan, niet naar Rusland, maar naar een andere planeet of zo", aldus Esajas.

Lees meer:
0 reacties