Nicol Kremers trots op shoot: "Het hoogst haalbare als model"

Nicol Kremers is onlangs uit de kleren gegaan als covermodel van de Playboy. De ex van Peter Gillis is heel trots op de ondeugende reportage in het mannenblad.

Kremers kijkt met een goed gevoel terug op de fotoreportage. "Als lingerie- en naaktmodel ben je toch wel vereerd om een Playboy-bunny te worden, want het is het hoogst haalbare wat een model kan bereiken", aldus een trotse Nicol.

Kremers, beter bekend als Nicolleke uit de realityserie Massa is Kassa, kreeg vorige week bezoek van Aryan Parsa van PowNews. De verslaggever bezocht haar bij de ouders van Nicol. "Mijn ouders en mijn kids zijn heel trots en alle mensen die dicht bij mij staan", laat Kremers weten.

De brunette wil nog met een boek over haar leven komen. De shoot in de Playboy heeft haar in ieder geval geen windeieren gelegd. "Ik praat niet over bedragen", houdt ze zich afzijdig. "Ik ben er zeker trots op en heb het niet voor niets gedaan. Ik mag ook trots zijn op het bedrag, maar ik ga het niet vertellen."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties