Nicol verlaat Nederland voorgoed: "Gelukkig in de liefde in Spanje"

Nicol Kremers
Nicol Kremers Foto: © Instagram Nicol Kremers

Nicol Kremers heeft een maand geleden Nederland verlaten voor een vakantie in Spanje. In Spanje heeft ze haar nieuwe liefde ontmoet en Nicol heeft weinig behoefte om terug te keren naar Nederland.

Op ieder potje past een dekseltje. Nicol en Peter hebben sinds hun breuk niet stilgezeten. Nadat eerder bekend werd dat Peerke zijn nieuwe wederhelft had gevonden, is nu ook Nicol gelukkig in de liefde", meldt RTL Boulevard. "De nieuwe vlam van Nicol, Stephen, komt uit Spanje en heeft qua uiterlijk niet veel weg van haar ex.

Het is alom bekend hoe Nicol tegenwoordig haar boterham verdient. Ze verkoopt haar lichaam via foto's op het wereldwijde web. Roddelpraat meldde onlangs dat Nicol is ondergedoken voor de belastingdienst. Ze heeft haar bedrijf namelijk nooit ingeschreven bij de KvK en lijkt zo de belastingdienst te ontlopen.

Nicol raakte onlangs ook haar rijbewijs kwijt, nadat ze een eenzijdig ongeluk had veroorzaakt terwijl ze onder invloed was. Hierbij zou ze de auto van een vriendin in de pooier hebben gereden.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties