Nicolette Kluijver hint op groot nieuws: "Eierstokken rammelen"

Nicolette Kluijver
Nicolette Kluijver Foto: © BSR Agency

Nicolette Kluijver heeft mogelijk gehint op de komst van een vierde kindje. De presentatrice is momenteel samen met militair Milan.

Nadat ze vier jaar heeft vertoefd op Bonaire keert Kluijver deze zomer terug naar Nederland. Ze gaat echter nog niet met Milan samenwonen. Wel heeft ze dus gehint op een andere volgende stap in hun relatie. Dat was te zien onder een Instagram-bericht van Giel Beelen. De radio-dj deelde op Instagram een foto van zijn pasgeboren dochtertje. Nicolette liet hier een bijzondere reactie onder deze post achter. “Als je iets hoort rammelen zijn het mijn eierstokken”, schrijft ze.

De presentatrice heeft ook al drie kinderen met haar ex Joost Staudt. In die relatie was ze ook al in verwachting van een vierde kindje. Dat moest ze echter weg laten halen omdat ze longkanker kreeg. “Als ik niet ziek was geweest, had ik het kindje wel laten komen. Het voelt verschrikkelijk dat je daar afscheid van moet nemen. Je wilt het wel houden, maar het kan niet, want je lijf is ziek”, vertelde ze in het programma Rooijakkers over de Vloer

Lees meer:
0 reacties