Niet alleen buik Anna Nooshin groeit: "Altijd petit geweest"

Anna Nooshin voor de spiegel
Anna Nooshin voor de spiegel Foto: © Instagram Anna Nooshin

Anna Nooshin verwacht samen met Thijs Boermans een kindje. De 36-jarige presentatrice worstelt wel met haar veranderende lichaam.

"Ik ben altijd al petit geweest en moet wennen aan mijn nieuwe vormen", vertelt Nooshin op haar Instagram-account. "Maar ik probeer me te concentreren op het grotere geheel en mijn nieuwe rondingen te omarmen." Op foto's is te zien dat niet alleen de buik van de geboren Iraanse groeit.

Nooshin is geboren in Teheran en vluchtte op zevenjarige leeftijd met haar ouders naar Nederland, waar ze in een asielzoekerscentrum terechtkwam. Haar roots is ze zeker niet vergeten, gezien de naam die het kindje zal krijgen. "Er zal zeker iets Perzisch in zitten", verklapt Nooshin, die nog niet heeft laten weten of ze een jongetje of een meisje krijgt.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties