Nieuwe juice over vreemdganger Wesley Hoedt: "Al jaren dag in dag uit"

Wesley Hoedt en Emma Heesters
Wesley Hoedt en Emma Heesters Foto: © Orange Pictures

Zangeres Emma Heesters en voetballer Wesley Hoedt zijn weer een setje. De verdediger van Watford schrijft op Instagram dat de twee elkaar weer hebben gevonden.

Op Instagram werd Hoedt door juicekanalen beticht van veelvuldig vreemdgaan. Hoedt zegt op Instagram hierover: "Gedurende onze relatie ben ik nooit ontrouw geweest aan Emma en zou ik nooit iets doen om het respect dat ik voor haar heb, te ondermijnen.” Volgens de voetballer zijn wachtwoorden van hem gehackt, waardoor hij naar eigen zeggen een tijdje in een „vals en onflatteus daglicht” is gezet.

Yvonne Coldeweijer reageerde maandag en vond het lachwekkend. Iemand meldde zich bij haar dat Hoedt al vanaf 2021 berichten stuurt naar haar. "Wesley wordt al jaren dag in dag uit gehackt." Hieronder het screenshot:

Wesley Hoedt onder de loep bij Yvonne Coldeweijer
Wesley Hoedt onder de loep bij Yvonne Coldeweijer Foto: © Instagram Yvonne Coldeweijer

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties