Nieuwe track verschijnt op Spotify-account van Ali B: "Whoops"

Ali Bouali
Ali Bouali Foto: © BSR Agency

Op het officiële Spotify-account van Ali B is afgelopen week een nieuw nummer verschenen. Shownieuws zocht uit of de zanger bezig is met het maken van nieuwe muziek.

Op het account van de artiest verscheen afgelopen week een track met de titel Whoops. “Dat zou zijn nieuwe single zijn, maar met 'Whoops' komt hij er niet vanaf, denk ik, in deze hele affaire. Hij is niet voor niets zo stil," vertelt Evert Santegoeds.

Wel is er iets anders merkwaardigs aan het nummer. De in opspraak geraakte zanger stond als tekstschrijver bij het liedje. “Maar het nummer is Engels en je hoort hem helemaal niet. Het staat wel op zijn Spotify, dus dat is misschien een foutje van de streamingdienst geweest,” zegt Santegoeds.

Ook hebben ze de manager en tevens vrouw Breghje van Ali B gevraagd waar het over gaat. “Zij zegt dat ze Spotify erop aan gaat spreken en dat het verwijderd wordt, en dat hij er niks mee te maken heeft. We hebben gevraagd of er nieuwe muziek aankomt, maar ze zegt dat er niks op de planning staat”, aldus de roddeljournalist.

Lees meer:
0 reacties